Vaandel

Via deze weg willen we u wat informatie verschaffen over ons orkest. We bestaan al sinds oktober 1991 en ondertussen zijn we uitgegroeid van 15 leden naar bijna 60 leden! Helaas heeft door Covid-19 het orkest heel lang niet kunnen repeteren maar sinds februari 2022 zijn we weer gestart met de repetities en met het verzorgen van optredens en concerten. 

Op deze site vertellen we verder een en ander over onze geschiedenis, de bezetting, de reeds gevierde feesten en gemaakte tripjes, over onze optredens en in de AGENDA kunt u lezen wat ons nog te wachten staat.

Blader gewoonweg door alle pagina's en vergeet vooral niet de (oude) FOTOALBUMS te bekijken en als u meer wilt weten dan de site laat zien, neem dan eenvoudigweg contact op met onze secretaris. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hem een e-mailbericht te sturen. 

Misschien bent u na het bladeren door de site wel zo geïnteresseerd geraakt dat u zich aanmeldt als nieuw lid of misschien wel als muzikant.

Maar u kunt ons orkest ook al heel eenvoudig ondersteunen door toe te treden tot onze VRIENDENCLUB.
Met een donatie van € 50,00 per jaar bent u al VRIEND(IN) en betrokken bij een oergezellige club!
Klik daarvoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat een bericht achter voor onze secretaris.
U kunt ook HIER klikken waarna zich een formulier opent dat u kunt printen en invullen.

Bedankt voor uw belangstelling en we hopen u spoedig te mogen begroeten en misschien wel als VRIEND(IN) of MUZIKANT.

221119 a kopie Middel(foto: Eric Driessen)

Wij repeteren op dinsdagmorgen van 09.30-11.30 uur in:
Gemeenschapshuis "De Weijers"  - Ter Hofstadlaan 77 -  5711 VV Someren
Telf. 06-28210641